Smakfullt?

För en väldig massa år sedan var jag på bilsemester med mina föräldrar. Ju längre söderut man kom, desto vanligare var det att toaletterna såg ut så här:


Tänk er nu att det är stopp i denna toa och den som gick före dig hade diarré. En vidrig brun vätska nästan ända upp till kanten. Med något som flyter runt däri, och ett par grillade laxfiléer strategiskt placerade bredvid hålet.

Det låter ju helt sjukt, varför skulle någon lägga ett par grillade laxbitar där?

Rulla neråt......längre...Jag har aldrig sett nåt så osmakligt i hela mitt liv:


Bilden är fruktansvärt dålig, men det ska ni vara glada för. Alltså vad tänkte de på? Det är hummersoppa tror jag. Färgen matchade perfekt. Bra val av porslin där, "glöm inte att spola när du ätit klart".
Jag var en god bordsgranne och nämnde inget och svalde mina kväljningar, men hade jag blivit serverad det där hade vad som helst kunnat hända. Allt utom att jag blivit mätt.

Restaurangen är Åtta Glas i Jönköping.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

ja du, jag är inte heller inponerad av dem. Käkade där innan ägarbytet, då var det bra. Fast vi skulle ha gått till Auqa Dinner & drinks, de är super.

2011-01-19 @ 19:51:37
Postat av: Richard

Maten jag fick var det inget fel på, mycket gott. Men att ha den där skålen bredvid kändes inte helt ok.Det där andra stället måste vara supernytt, inte hört talas om.

2011-01-19 @ 20:16:47
URL: http://snyggrille.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Nä, det har funnits i flera år.

2011-01-20 @ 12:15:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0