Förtvivlad

Chattade just med Misses förra matte. Då kom det fram att deras veterinär/sköterska sagt åt dem att snäpsa katten på nosen om han bet. De ifrågasatte om det verkligen var rätt och fick till svar att om de vill ha en lydig katt är det enda sättet.

Man kan såklart ifrågasätta ägarna, men de litade ändå på veterinären, och de kunde inget om katter innan.

Det förklarar så mycket. Inte undra på att han är rädd för mina händer. Hur fan kan de ge ett sånt råd hos veterinären!?

Kliniken som lär ut djurplågeri ligger på backaplan i göteborg, och heter Göteborgs Djurklinik.

Man slår inte barn, varför skulle man göra det med djur?

Kommentarer
Postat av: Pily

Jävligt dåligt av en "djurkunnig" person att ge sådana råd! Borde anmälas!

Faktiskt lite dåligt av de förra ägarna också tycker jag. De hade ju så pass mycket vett att de ifrågasatte det veterinären/sköterskan sa; då kunde de ju ha frågat flera personer i stället för att nöja sig med ett svar. Det säger sig ju självt att man inte slår djur.

Mitt råd till dig; ha mycket tålamod och visa kissen om och om igen att du och dina händer inte är farliga. Då kommer han nog till slut att förstå att händer kan vara snälla och sköna att bli klappad av!

2009-08-25 @ 23:48:27
URL: http://pily.blogg.se/
Postat av: Richard

Sakta sakta går det framåt. Jag vägrar tro nåt annat än att det löser sig. Fast jag vet inte om han kommer vara reserverad mot andra i framtiden som han är mot mig nu.De hade frågat en annan, som tydligen tyckte det var okej beteende. Fick inte klarhet i vad det var för en, men han hade själv katt iallafall.

2009-08-26 @ 18:14:49
URL: http://snyggrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0