Dagens långfinger går till...

bajsbanken

Swedbank! Kör upp det och rotera, ni kan dra åt helvete!Ska det vara så jävla svårt med lite kundkontakt?

Tipsa mig gärna om en bank man har en chans att känna sig trygg med, som inte stryper ens tillgångar utan förvarning, och helst en bank där inte väntetiden är en timme om man behöver uträtta ett ärende på bankkontoret. Jo, det måste gå att nå deras internetbank utan extra program i datorn, annars får de dela finger med Swedbank.

Här följer upprinnelsen

Jag var en sväng på stan med syrran. Egentligen skulle jag tagit en utflykt, men syrran ville ha lite sällskap på stan. När vi var klara passade jag på att handla lite mat. Vid kassan drog jag kortet som glatt accepterade min kod. Godkände beloppet och BAAM! "Gå och dö, din usla konsument" läste jag i kortterminalens display. Jag gnuggade ögonen och undrade om det var sant.

"Försök igen" tyckte kassörskan. Klentroget såg jag mig omkring, den långa ringlande kön, en myriad av trötta mellandagsopportunister. Jag drog kortet igen, men den här gången stod det "Kortköp avslås". Mellan raderna stod också ett föraktfullt "Så vad ska du göra åt saken?".

Hopp inte mycket mer att göra än att rensa fickorna på mynt och dra fram några slitna selmor. Med nöd och näppe räckte det lyckligtvis.

Först tänkte jag inte så mycket på det, det har ju ändå hänt 3 gånger innan på kort tid. Man blir ju luttrad. Men sen började tankarna mala, jag blev konspiratorisk. Hade staten fryst mina tillgångar? Var jag med på en terrorlista? Spännande tankar, vad skulle jag göra då?

Jag åkte hem och matade katten. Fyllde ett par tvättmaskiner, man kan ju inte låta tillvaron rasa samman bara för att man är terroriststämplad trots allt. Om kortet är spärrat måste det väl ändå stå nåt på internetbanken, tänkte jag, men det gjorde det inte. Sen tänkte jag att det säkert var Coops kassa kortterminaler som strulade, så jag åkte in till förorten och gled förbi första minuten, och likaså första bankomaten. Vid andra bankomaten slog jag till. In med kortet, "400 vill jag ha" skrev jag till dronen på väggen. Den svarade med att äta kortet.

"Bytt är bytt, kommer aldrig tillbaka!" Svarade bildskärmen triumferande och bytte snart uttryck till "Nästa kund tack". Nu blev jag förbannad!

Med konstant blinkande antispinn-indikator for jag ner till Swedbanks huvudkontor. Smällde upp automatdörren som inte öppnade sig snabbt nog, rev till mig en kölapp och försökte smälta att det var trettiofyra slöfockar före mig till kundtjänst. Efter 57 minuter blev det min tur.

"Hej, mitt kort är spärrat och bankomaten tog det, jag vill veta varför." sa jag barskt, men försökte sansa mig.

Tjänstekvinnan märkte min bubblande vrede, och såg lite obekväm ut. Tro fan det, jag såg antagligen ut som att jag ville döda nån, vilket på sätt och vis stämde, men rättvis som jag är var det aldrig nån fara för henne.

"Ditt kort är spärrat centralt, pga bedrägeriförsök" krystade hon fram på min fråga. "Ett nytt har skickats till dig".

Jasså? Den har jag hört förr. Om mitt kort spärrades den 25'e och det nya "skickas ut i god tid innan" så hade jag väl haft det nu?

Jag försökte få fram hur tokuselt det är av banken att spärra mitt bankkort utan att kontakta mig. Det gick inte fram. Jag fick bara till svar att "Du måste väl hålla med om ändå att det är jättebra att de spärrar kort om de utsätts för bedrägerier." Jag knöt näven i jackfickan.

"Vad ska jag göra tills det nya kortet dyker upp då? Jag har inga kontanter." Sa jag bittert med en uppenbar uppgivenhet i tonen.

"Du får gå till kassan och.." Hon mötte min blick och fiskade fram en utbetalningsblankett. Det var tur, för kassakön var uppskattningsvis dubbelt så lång som kön jag redan genomlidit.

Tjänstekvinnan verkade jätteförvånad över att ingen kontaktat mig om att kortet var spärrat och sa att de antagligen inte kunnat få tag på mig. Jag upplyste om att det var FJÄRDE GÅNGEN NU som detta händer och att jag inte blivit kontaktad någon av gångerna. Jag bad henne kontrollera mina kontaktuppgifter så de kunde nå mig om det händer igen. Då hade hon ingen aning om vad för uppgifter som skulle behövas. *suck*

Det utspelade sig mer på banken, men det blir bara långdraget att återberätta här.

Det var en väldans tur att jag inte tog den där uflykten. Det hade inte varit kul att behöva tanka bilen utan vare sig kontanter eller kort, långt hemifrån.

Kreationister avslöjar evolutionsteorins mörka sanning

Det här är ju fruktansvärt! CNN försöker smutskasta kreationister som gett ut en bok av Darwin och lagt till ett förklarande introduktionskapitel. All heder till USA's isterberg av påhittiga kreationister.Tveksamt om de kommer till himlen, och då menar jag inte CNN ;)

God Jul

God jul ;)


Den här filmen är tillägnad alla er som har en julgran där hemma ;) Blodigt värre!

Eller kolla genom länken för bättre bild:
http://www.youtube.com/watch?v=Vaiv7kAXBzM

Fredagsstämning

Erik fixar fredagsstämning i radion.
"ahahahha Vet ni vad man kallar en ahahahhhhaa bumerang som inte kommer tillbaka ahahhahahahahah"

Sanslöst

Om den här mannen lirade utanför willlys skulle jag lämna ett generöst bidrag i hatten. Man kan ju undra om han trivs med att bo på gatan!? Makalöst vilken äkthet han bjuder på.

Klockrent

Den här kortfilmen avhandlar om kvinnor är lika kåta som män. Allt blir så tydligt med lite perspektiv.

Nirvana redux

Att nirvana var 90-talets motsvarighet till dagens emo-core vet väl de flesta om. Rätt dyster musik med hög sugfaktor. (Nej, den andra meningen av sug.) Men nu, tack vare modern digital teknik har skickliga audioteknologer lyckats blåsa liv i en av gruppens mest spridda alster. Resultatet avnjutes nedan.


Bölder fyllda med avsmak!

Har hört en del rykten om ankdamm. (våga vägra länk) Så jag tänkte kolla lite om det fanns nån att provocera, så blir jag istället själv provocerad så till den milda grad. In my face!

Det första jag möts av är detta:


Jag blir så äcklad!

Waynes hyllar alltså fårskocken med en latte. Det är så klart genialiskt, de hör ju ihop. Waynes är ju "trendigt", precis som iphone. Sånt som osäkra individer dras till så de kan smälta in och känna sig trygga. Verka märkvärdiga och ändå försvinna i mängden.

Jag kan riktigt se hur hela fårskocken lämnar sin iMac hemma och går ner till waynes och sippar på sina iLatte och uppdaterar sina facebook-statusar på sina iPhones. De diskuterar Steve Jobs levertransplantation, inte med varandra, utan på facebook, och tar en sipp till på sin iLatte. Spekulerar i vad deras gud ska hitta på härnäst, så de kan fortsätta att konsumera.

Det är samma skara individer som krävde sina föräldrar på svindyra märkeskläder att ha i skolan så de skulle bli accepterade. Ett enormt socialt misslyckande* som någon borde avstyrt redan då, kanske tidigare.

Fåren invaderar wayne's

Nu kanske ni tror att jag är avundsjuk för att inte jag har en iPhone, så jag kan sippa på min iLatte på iWaynes. I så fall har ni fel. Hade jag velat vara en i skaran hade det varit så lätt. Det är inte min väg.

Kommentaren sen?! Vad tycker Vulva är smart? Att man dränerar Södra Strandgatan på tankeverksamhet? Nej, det smarta måste vara att Vulva kan gå ner till iWaynes och studera sina gelikar för att se så h*n smälter in i skocken såklart.

Jag kräks, igen!

* Jo jag är kanske också ett socialt misslyckande, men jag har iallfall lite värdighet.

Den Ryska Trafikpolisen Skapar Oro

Nu när bobokrull81 har deklarerat att han ska byta inriktning ser jag det helt naturligt att jag tar över och postar "nyheter" från liveleak.

Ett par har stoppats av den ryska polisen, och det utvecklas snart till en traumatisk situation. Hur länge ska det få hålla på innan nån sätter stopp?

Lite skadeglädje på kvällskvisten?Kände ändå lite samhörighet när jag såg plasken. Alla har väl fallit i plurret nån gång? ;)

Nu tändas 147000 juleljus

VM i överdrift.

Kan inte julen vara över snart?

OMG: Eeeemil!

Ondskan i Katthult


Dagen efter

Den här bilden får symbolisera mitt tillstånd. Det är efterfest i mitt huvud, men jag önskar att det var över nu.

OMG Julbord

Det känns lite oförskämt, har varit på julbord med jobbet, men det jag minns mest är utelivet efter maten. Tack för ikväll. Vet inte hur jag lyckades logga in här, för jag känner inte att knapparna trycks ner, och det snurrar som tusan. Man vet att man har haft en bra kväll om an lämnar stället när man "dansat" en bra stund efter att man inte hittar nån man känner längre. På vägen hem frågade jag en tjej om hon ville slå följe en bit, men hon avböjde av naturliga själ ;) Just nu är jag astrött, men kan bara höra mina egna andetag i 120 decibell, hur sjutton ska jag kunna sova då? Av all skit jag sörplat i mig under kvällen blev det två flatline, en ny erfarenhet så in i h-e goda, men jag förstår varför dom heter så, med det levande-död tillståndet jag nu befinner mig i! Det är inga leksaker, det är weapons of mass delusions! Bäst för Mattias att han har en bra förklaring till sin vgd-krets =) Träffade på Stefan med. Det är en kul prick ;) Hoppas han inte tog illa vid sig för att jag dansade med hans ryska väninna. Hon verkar trevlig. Ska nog sluta skriva nu innan jag skriver nåt jag ångrar imorrn! Ha det mjukt alla! Frågan är hur det kan ha tagit en och en halv timme att ta mig hem när jag joggat en stor bit av vägen?!

Nya Stasi

Jag har varit så off idag, inte kunnat sätta fingret på vad det berott på. Har huggit mot allt och alla. Nu vet jag vad det beror på!!!!omfg!ett!!1

Regeringen har lanserat sin nya informationsplattform, nyaStasi.se.

Detta innebär, bland mycket annat, att de kommer kunna se när jag surfar barnporr på wikipedia.

Jo men visst, det där skivomslaget har precis en sån där bild som polisen anser vara barnporr och filtrerar i det omtalade barnporrfiltret. Jag fattar faktiskt inte, vem är det som skadas om en slemmig pedofil sitter och sprutar till såna bilder? Eller ännu värre, teckad porr? Det är sånt den nya barnporrlagen ska stoppa. Eh, jo och om en omyndig tar en nakenbild på sig själv så faller det ju också inom den lagen. Hur stark får moralpaniken bli innan nån slår näven i bordet?

Sådär, nu fick jag ur mig det med ;)

RSS 2.0