Bölder fyllda med avsmak!

Har hört en del rykten om ankdamm. (våga vägra länk) Så jag tänkte kolla lite om det fanns nån att provocera, så blir jag istället själv provocerad så till den milda grad. In my face!

Det första jag möts av är detta:


Jag blir så äcklad!

Waynes hyllar alltså fårskocken med en latte. Det är så klart genialiskt, de hör ju ihop. Waynes är ju "trendigt", precis som iphone. Sånt som osäkra individer dras till så de kan smälta in och känna sig trygga. Verka märkvärdiga och ändå försvinna i mängden.

Jag kan riktigt se hur hela fårskocken lämnar sin iMac hemma och går ner till waynes och sippar på sina iLatte och uppdaterar sina facebook-statusar på sina iPhones. De diskuterar Steve Jobs levertransplantation, inte med varandra, utan på facebook, och tar en sipp till på sin iLatte. Spekulerar i vad deras gud ska hitta på härnäst, så de kan fortsätta att konsumera.

Det är samma skara individer som krävde sina föräldrar på svindyra märkeskläder att ha i skolan så de skulle bli accepterade. Ett enormt socialt misslyckande* som någon borde avstyrt redan då, kanske tidigare.

Fåren invaderar wayne's

Nu kanske ni tror att jag är avundsjuk för att inte jag har en iPhone, så jag kan sippa på min iLatte på iWaynes. I så fall har ni fel. Hade jag velat vara en i skaran hade det varit så lätt. Det är inte min väg.

Kommentaren sen?! Vad tycker Vulva är smart? Att man dränerar Södra Strandgatan på tankeverksamhet? Nej, det smarta måste vara att Vulva kan gå ner till iWaynes och studera sina gelikar för att se så h*n smälter in i skocken såklart.

Jag kräks, igen!

* Jo jag är kanske också ett socialt misslyckande, men jag har iallfall lite värdighet.

Kommentarer
Postat av: bobokrull

nu snackar vi kvalitetsinlägg, det är sånt här som man vill läsa om, jag iallafall.

2009-12-16 @ 21:30:53
URL: http://bobokrull81.blogg.se/
Postat av: Richard

åh tack, alltid träffar det nån. Hoppas bara att det inte går att göra fårost på kroppsvätskor från någon jag känner.

2009-12-16 @ 21:35:12
URL: http://snyggrille.blogg.se/
Postat av: bobokrull

jag kan nog komma på ett par faktiskt. :)

2009-12-16 @ 21:41:45
URL: http://bobokrull81.blogg.se/
Postat av: Richard

Hehe, kan bli intressant. När det gäller sånt är jag ganska feg måste jag erkänna. Tapetserar gärna inte en sån här åsikt i ansiktet på målet.

2009-12-16 @ 21:43:55
URL: http://snyggrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0