Kreationister avslöjar evolutionsteorins mörka sanning

Det här är ju fruktansvärt! CNN försöker smutskasta kreationister som gett ut en bok av Darwin och lagt till ett förklarande introduktionskapitel. All heder till USA's isterberg av påhittiga kreationister.Tveksamt om de kommer till himlen, och då menar jag inte CNN ;)

Kommentarer
Postat av: bobokrull

men hallå hjälp mig lite nu, jag känner mig mera än mossig nu när jag har suttit och spelat spel hela dagen.

kreationinsterna tror alltså inte på att allt har en naturlig förklaring utan tror att jorden har uppkommit på ett övernaturligt sätt? dom försöker skapa sig en teori över hur jorden skapades genom sin tro? och dom tror inte heller på markroevolution (bildandet av nya arter)?att avstå från ett metodologiskt förhållningsätt tycker jag personligen är en självklarhet då jag väljer att inte tro på övernaturliga väsen och annat hokuspokus, varför ska man alltid dra in sina religiösa tankar när det finns en naturlig förklaring till allt. självklart ska man vara skeptiskt till forskning men att hävda att något övernaturligt skulle ha skapat jorden är bara löjlig.varken cnn eller kreationisterna kommer till himlen, vi grävs ner i jorden precis som alla andra, oavsett religion eller annat trams.eller har jag missuppfattat allt?

2009-12-26 @ 17:02:34
URL: http://bobokrull81.blogg.se/
Postat av: Richard

Det var en kvasisarkastisk analys bara, ickeoironiskt mao.. men vad betyder markroevolution? Är det måhända makroevolution du åsyftar i dina raljeringar?

2009-12-26 @ 17:49:07
URL: http://snyggrille.blogg.se/
Postat av: bobokrull

makroevolution är en tidskala om jag inte fattat fel, det är ändringar som händer under en viss tid, några miljoner år och framåt.vad betyder "kvasi"?nä jag raljerar över kreationisternas konstiga tankar bara.jag är dålig på att uppfatta ironi i skriven form :(

2009-12-26 @ 18:37:02
URL: http://bobokrull81.blogg.se/
Postat av: Richard

k eh, umm, öhh.... ...För att reda ut: bloggposten var ironisk, jag förstår inte varför man anstränger sig för att smutskasta vetenskapen och väl underbyggda argument om varför saker och ting är som dom är.En arkeolog gräver fram ett ben och daterar det till krita-perioden genom c14-metoden. En kreationist säger att gud har lagt benet där. Det kan ju inte kommit dit naturligt, för jorden är ju bara några tusen år gammal. Va?

2009-12-26 @ 18:44:41
URL: http://snyggrille.blogg.se/
Postat av: bobokrull

Jag höll på att tappa all tro på mänskligheten när jag såg din post, jag förstod inte ironin så jag kollade på klippet tre gånger och förstod inte varför du höll med kreationinsterna.det är jävligt märkligt att någon kan ha sådana korkade tankar, men vem vet, folk tror ju på all möjlig skit så det här är ju bara en sak i mängden, det kommer bara bli mer och mer av dessa dumheter, men självklart så kommer det finnas en dos religion där i botten för att anpassa historien till det som passar just den religionen.2009-12-26 @ 19:13:51
URL: http://bobokrull81.blogg.se/
Postat av: Richard

Jag känner mig överväldigad över att hela din tilltro till mänskligheten hänger på mig!Jag tror att dom här "intressanta" personerna alltid funnits, men med nätet kan dom göra sin röst hörd på ett helt annat sätt. Samtidigt sitter det en massa nötter ute i stugorna som helt plötsligt får för sig att det måste vara sant.

2009-12-26 @ 19:18:47
URL: http://snyggrille.blogg.se/
Postat av: bobokrull

nja det var kanske inte riktigt så jag menade men varsågod :)ja vi får hoppas att inte aftonbladet eller expressen skriver en artikel om kreationisternas ideer nu bara, för då jävlar smäller det, vi vet ju vad som hände när svininfluensan hamnade på löpet. :)

2009-12-26 @ 19:35:48
URL: http://bobokrull81.blogg.se/
Postat av: Richard

Jag har letat upp en grotta i skogen dit jag retirerar med min kokplatta och 20 pallar burkmat ifall det går överstyr! Det enda jag oroar mig för är att det ligger för nära civilisationen.

2009-12-26 @ 20:06:19
URL: http://snyggrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0