Helgen, funderingar och mobilen

Först och främst tänkte jag bara säga att jag är helnöjd med helgen. Det jag kommer ihåg var kul ;) Det är såklart trist att vakterna muppade sig vid Mörner's och jag hoppas att det inte blir några problem om Pily och co vill komma in där igen. Hann inte (eller om jag bara inte minns) tacka Pia för ubåten och "festlokalen" innan vi skildes åt. Jag känner en rätt stor dragning åt srf just nu. Tänk om jag håller på att bli en rocker?! Ne, skojar bara =) kommer jag aldrig bli.

Vissa personer gör mig nervös, inte på ett negativt sätt, men det påverkar mig negativt. Som när jag är bland vänner jag inte känner såväl, eller som Pily. Hon fick en hel del dumma svar av mig i helgen på saker hon sa, om jag ens hade ett svar. Samtidigt hör jag hur korkad jag låter, eller som ibland, dryg. Det gör inte saken bättre.

Sen var det det där med mobilen, som jag hade sönder :/ Den gick inte att rädda, men det var väl tur, för kameralinsen smälte i lödugnen.. så ikväll har jag åkt runt i lite affärer och letat upp en ersättare. Tyckte Nokia 5800 var en trevlig modell, om än lite plastig. Men färgen jag vill ha var slut överallt. När jag kom till onoff kunde dom beställa den, och jag var trött och bokade en. Under tiden säljaren tog mina uppgifter insåg jag att jag ville ångra mig, men som jag är bokade jag iallafall.

Här sitter jag nu och letar ångerrätter och skit för att jag inte följde magkänslan direkt. Kruxet var att den var betydligt dyrare där än på andra ställen, och när jag kommit hem ser jag att det skiljer 400kr jämfört med deras egna webshop. Bläääääääää. Det är verkligen inte värt 400 spänn för att en slipsnisse ska trycka på beställ-knappen åt mig. Å andra sidan är det inte värt att känna sig så lurad för några hundringar.

Kommentarer
Postat av: bobokrull

skulle du låta korkad och dryg? haha, ja det var du som skrev det. :P

2009-11-23 @ 21:06:59
URL: http://bobokrull81.blogg.se/
Postat av: Richard

Mina ord, min bekännelse. Förväxla inte vad jag skrev ovan med att jag anstränger mig för att låta dryg i andra lägen, fast då är det ju för att vara motstridig i en diskussion ;)

2009-11-23 @ 21:10:15
URL: http://snyggrille.blogg.se/
Postat av: Pily

Vad sa du för konstiga saker till mig? Jag vet inte ens vad du menar, så tänk inte på det mer!!! :)

2009-11-23 @ 23:08:45
URL: http://pily.blogg.se/
Postat av: Richard

Nja, har inte nåt exempel så här på rak arm, och det är inte sakerna i sig, utan helheten. Sen kanske det bara är jag själv som tänker på det, men det är ändå jobbigt.

2009-11-24 @ 16:41:34
URL: http://snyggrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0