April april

Jag borde inte bli förvånad, på väg hem från jobbet noterade jag 3 plusgrader. Men nu blev jag det ändå. Klasvis med iskristaller seglade ner från himlen som stora snöflingor när jag tittade ut som hastigast.

Misse gilllade nedfallet lite mer än jag, och roade sig med att jaga snöflingor när jag släppte ut han på balkongen.

Misse jagar snöflingor på sin balkong.

Katten lever för övrigt. Med enstaka anfall har jag fortfarande ständigt rivmärken på armarna. Det känns ändå som att det kan funka. Jag var annars lite orolig för några veckor sedan när våren kom fram. Jag anar att katten kände det också, och att han därför visade sig betydligt mer aggresiv. Det lugnade ner sig på nån vecka, och nu är det lugnt igen.

Jag har för övrigt inget fallskydd på balkongen. Det gör mig till en brottsling och vanvårdare antar jag *rolleyes*. Om nån har förslag på nåt att sätta upp tar jag gärna emot tips. Tills vidare har han koppel, men han tar sig ur selen på nolltid om han tröttnar på fångenskapen.

Jag har fått ett brevOm vi alla hjälps åt så kanske vi kan få ett stopp på det här. Vänligen sätt in pengar på mitt konto:
8150-5 327882-23

Ert bidrag är värt varenda €uro.

Fyrklöver

Nu var det länge sen jag skrev nåt här, så jag tänkte drämma till med ett hisnande kvalitetsinlägg. Håll till godo!

Hittar man ett fyrklöver får man önska sig något. Gäller det för gurkor med 4 frörader också? Normalt är det ju tre. Fast med den logiken får man kanske önska nåt om man föder ett barn med tre armar också!?

Smakade som vanligt.


RSS 2.0