April april

Jag borde inte bli förvånad, på väg hem från jobbet noterade jag 3 plusgrader. Men nu blev jag det ändå. Klasvis med iskristaller seglade ner från himlen som stora snöflingor när jag tittade ut som hastigast.

Misse gilllade nedfallet lite mer än jag, och roade sig med att jaga snöflingor när jag släppte ut han på balkongen.

Misse jagar snöflingor på sin balkong.

Katten lever för övrigt. Med enstaka anfall har jag fortfarande ständigt rivmärken på armarna. Det känns ändå som att det kan funka. Jag var annars lite orolig för några veckor sedan när våren kom fram. Jag anar att katten kände det också, och att han därför visade sig betydligt mer aggresiv. Det lugnade ner sig på nån vecka, och nu är det lugnt igen.

Jag har för övrigt inget fallskydd på balkongen. Det gör mig till en brottsling och vanvårdare antar jag *rolleyes*. Om nån har förslag på nåt att sätta upp tar jag gärna emot tips. Tills vidare har han koppel, men han tar sig ur selen på nolltid om han tröttnar på fångenskapen.

Kommentarer
Postat av: bobokrull

vi har ett sorts galler som vi köpte i en blomsterhandel som ligger i närheten av media markt. det är bara att fråga nån som jobbar där, jag har sett många som använder sådana galler till sina balkonger. Tror jag gav 200 spänn och då räcker det nog 4 meter ungefär, jag har nog kvar några om du vill kolla på hur dom ser ut.

2010-04-21 @ 20:56:41
URL: http://bobokrull81.blogg.se/
Postat av: Richard

Jag anar att du har kompostgaller, vanligtvis gröna med rätt stora hål. Jag har kollat på såna, och nät på rulle i olika former.

Problemet är att min balkong är friliggande, så minsta lilla avvikelse sticker ut. Sen finns det inget att fästa i förutom balkongräcket. Eftersom det är väldigt högt från räcket till taket kan jag ändå inte näta ända upp, och jag är rätt säker på att kan han klättra i nätet så gör han det.

2010-04-21 @ 21:02:47
URL: http://snyggrille.blogg.se/
Postat av: bobokrull

ja just ja, nä då blir det nog svårt att få det bra, men kanske nån form av plastskiva? åk till glasmästeriet i huskvarna, dom har allt möjligt. jag köpte en plastskiva som såg ut som glas men var böjlig och det gick bra att borra i så det går att fästa mot balkongen. då kan ju kissen inte klättra upp, tror inte det var speciellt dyrt heller så det är kanske ett alternativ.

2010-04-21 @ 21:52:16
URL: http://bobokrull81.blogg.se/
Postat av: Richard

Skulle kunna gå.. har varit inne på det lite. Plexiglas heter det, eller akrylplast, beroende på vem man frågar :)

2010-04-21 @ 21:55:06
URL: http://snyggrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0