Foliehatt på!

Hur stor är sannolikheten? Wikileaks grundare anmäld för våldtäkt av två olika kvinnor på olika platser i Stockholm. Anmälningarna ska ha kommit samtidigt, med samma anledningar till att de inte anmält tidigare. Att anmälningarna förts av poliser istället för anmälarna själva så de slipper konsekvenser är bara gräddmos. Likaså att båda kvinnorna dragit tillbaka sina anklagelser.

Jo men visst. Det verkar ju rimligt. Jagad av amerikanska myndigheter beslutar sig killen för att få sina djuriska behov tillfredsställda så han kan förstöra inte bara en utan två kvinnors liv och dessutom sitt eget. Sedan bli utlämnad till USA.

Det skulle vara oerhört intressant att få reda på hur de här båda kvinnorna har låtit sig övertalas till att lämna in de här uppenbart falska anklagelserna. Är det verkligen värt att försämra möjligheten för riktiga våldtäktsfall att klaras upp?

Jag antar att det är precis nu det skulle vara hälsosamt med en annan site som gör samma sak som Wikileaks. För att läcka uppgifter om det här ärendet genom Wikileaks kan knappast tas som trovärdig information. Smart tänkt där, men resten verkar inte lika utstuderat.

(orkar inte länka, hänvisar till google)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0