162 Dagar kvar


Frågan är bara om det är värt det :P

Bilden ovan är ifrån torsdagsmorgonen 2009. Därefter gick det utför...

Skön Intervju

Kanske den bästa intervjun någonsin. Skönt med folk som inte låter sig stöpas i samma preform som alla andra.

(Har inte den blekaste aning om vem gästen är)

Julstök

Efter en tung shoppingrunda igår tyckte jag det kunde passa bra att mjuka lite med en kopp glögg vid datorn. Så det fick det bli. Av nån anledning fick jag för mig att doppa en pepparkaka. Givetvis gick den sönder och reflexmässigt ryckte jag till med koppen. Nästan hela koppen med glögg och den äckliga upplösta pepparkakan letade sig ner i tangentbordet och vidare ner i datorns inre.

Det här var inte bra, tänkte jag och stängde av illa kvickt. I nästa ögonblick stod jag över diskhon och försökte skaka ur gegget ur datorn. Jag fattade ganska snart att om mitt fönster mot den yttre världen inte skulle stängas för gott gällde det att få bort allt gegg. Inget annat att göra än att skruva ner datorn i sina minsta beståndsdelar.

Bit för bit


Jag började att med tops och papper försöka få bort den kletiga juledrycken. Det gick inte så bra så jag fick gå över i plan B, tvätta allt under rinnande vatten. Elektronik och vatten trivs inte så bra ihop, så det var lite nervöst. Speciellt tangentborddet var plågsamt att dränka då det har så många skrymslen. En timme i ugnen så var det till synes torrt. Tyvärr hade jag lite för varmt så några delar blev lite skeva.

Vad blir det till middag?


Så hur gick det då?
Jorå den funkar faktiskt, och det är bara en knapp på pekplattan som bär spår av ugnen, och så en svag lukt av glögg som har bitit sig fast.

Kalender för december

Ett tips i all enkelhet. Lite sent men jag kör ändå!

http://www.oioioi.se/

Gissa bilden

Dags att gissa bilden igen. Rätt svar får äran.

Det är ätbart.

RSS 2.0