Dagens överraskning


Oj vad hände, men vad i.. *panik*

Snart är det helg!

Men inte riktigt än. Därför krävs lite uppmuntran.

Oh yeah, beautiful!

Jag saknar ord för att beskriva den här duon, om de undgått er innan borde ni spendera en stund på att lyssna på några av deras övriga alster. Själv hade jag inte sett någon video av dom innan, och kunde inte låta bli att dra på smilbanden. Så sjukt, så genialiskt!

Sweden Rock

Var inne på Sweden Rock's site och såg att 4-dagars är flaggad som "endast fåtal kvar". Jag har ju inte ens kollat om jag kan haka på :/

Blev ju rätt sugen när jag såg bokade band, så är det ju inte fel med bakfyllefrukost i Hasses trädgård heller :)

Dagens överraskning

Men vad har hon i handen?
Ska det där vara för barn?

Tunnelbanebuset

För de som missat Hornstullsaffären i Stockholm där civilpoliserna Martin Bergström och Carl Larsson trakasserar och hotar en journalist kommer här videon där det hela utspelar sig:

Filmen polisen vill få bort från nätet.

Mer info här och  här.

Mer på samma ämne: En man i Gävle utsattes för en mycket kränkande behandling och lämnades 4 mil från sin bil där han hade sin astamedicin.
"- Jag vägrade. Jag kände att då var det bara att slåss för livet. De ville sära på skinkorna men då sa jag att "jag smäller till dig". Då backade de, berättar han för Nyheter24."

Även Jönköpingspolisen har sina rötägg. Det har jag själv fått erfara trots att jag mycket sällan kommer i kontakt med rättsväsendet. Det var inte alls så illa som i de här fallen, men vem vet vad som hade hänt om jag hade ifrågasatt deras agerande?

Detta utspelar sig vid 1-tiden en lördagnatt. Jag och en vän åker runt på måfå, i brist på annat. Det går i sansad fart. Vi möter en polisbil och jag ser att de saktar in efter mötet. Jag har blivit stoppad några gånger förut i mitt liv, men aldrig tidigare har jag tittat i backspegeln och sett polisen göra en usväng och börja följa efter. Efter en bit slår de på blåljusen och jag stannar. Som jag inns det går den ena av dem fram till mig, medan den andre går runt bilen och kikar. Jag upplever stämningen otrevlig, kanske rentav hotfull. Jag får känslan av att de är ute efter att jävlas. Jag ombeds att ta fram körkort och ägarbevis. Jag räcker över körkortet och förklarar att jag aldrig förvarar ägarbeviset i bilen. Polisen med körkortet försvinner till deras bil en stund. Den andra trampar runt, lyser med ficklampa in i kupen. Han kommer tillbaks och lämnar tillbaka kortet, beordrar min polare att legitimera sig. Vi tittar på varann, han tar efter tvekan fram sitt körkort. Nu står båda poliserna vid min dörr och det blir förhör på platsen. Vad har ni för ärende. Vart är ni på väg? Vad gör ni ute så här sent? Vad gör ni här (igen)? Så fortsätter det en stund, sen får vi åka.

Visst, de kanske letade efter nån, hade ett signalement, men det kändes som att de var uttråkade och ville jävlas med oss. Jag har blivit stoppad vid några fler tillfällen, och det har varit ett helt annat tonläge de gångerna.

We shall call it *trumvirvel*

Tyckte den här seriebilden var kul. *gillar* så himla nice!

Övervakningssamhällets nya vapen

Det här är helt otroligt! En australiensk fågel på ett zoo härmar byggnadsarbetare och deras verktyg. Själv kunde jag urskilja skruvdragare, borrmaskin, fogsvans, dieseltruck, en byggarbetares visslingar och hans muttrande.


Vad har du i empetren?

Eftersom M inte jobbade i fredags passade jag på att snoka lite i hans mp3-spelare som han glömt kvar på jobbet.
Det kanske inte är så hederligt att snoka, men den låg ju framme och allt. Ber om ursäkt om du tar illa vid dig för det M.
Hur som helst blev jag väldigt chockad över vad han lyssnar på. Antagligen kriminellt. Jag lyckades gräva fram en video på en av låtarna, och jag måste ändå säga att det inte är någon vacker syn:


Gissa grönsaken

Nu har jag varit framme med makrot igen. Vad kan det vara?

Delad, inga tillsatser.


Från en annan synvinkel.

Nya inköp

Det var inte så mycket att göra på jobbet idag, så jag gick lite tidigare *njuta*

Passade på att kila in en sväng på Jula, kollade lite på fritidskläder. Så fick jag syn på ett par superhärliga mjukisbyxor *gilla* så kostade dom bara 399:- med *reafynd*Stort PLUS att dom var rymliga i grenen *frihet* Tofflorna är också nya *supersköna* Hittade dom på Granngården, och dom var prissänkta en hel hundring! *fynd*

Nu: lagar salamilindade gurk-kuber toppade med havssalt, ruccola och en klick kesella *supergott*
Sen: spela tetris *retro*

Tomrum

Jag har inte träffat dig på säkert femton år, då var du 12. Jag har tänkt på dig ibland, funderat på vart du tog vägen, vad det blivit av dig. Sådär som man tänker ibland. Jag minns dig som den där livfulla killen, alltid nya hyss på gång. Vi hade aldrig tråkigt.

Jag trodde inte att jag brydde mig. Det var så länge sedan vi sågs, vi var så unga då. Vänner kommer och går typ. Om jag hade vetat, hade jag gjort något då, hade jag försökt, hade jag kunnat, skulle det göra någon skillnad?

Varför gick det så snett? Hur kunde du dras ner så djupt? Jag saknar dig något oerhört nu, men det är för sent! Det är kört nu, du finns inte mer.


@}-'-,-Fantastiskt

Jag förutspår att inom ett år kommer miljoner hjärntvättade snopphalvor skutta runt med sina otympliga fotoramar prydda med ett äpple på baksidan i ena handen, och en latte i den andra, fluktandes på bilder av "Liver-Steve".


Det är så smärtsamt att betrakta denna ignoranta svulst till folkmassa sluka allt med hull och hår.
Det fantastiska är givetvis att andra försökt tidigare, med långt mer funktionella grunkor av samma sort utan framgång. Men så helt plötsligt dimper det ner en sämre kopia, välsignad av Steve, stämplad med äpple, och alla ska ha en!?

RSS 2.0