Fantastiskt

Jag förutspår att inom ett år kommer miljoner hjärntvättade snopphalvor skutta runt med sina otympliga fotoramar prydda med ett äpple på baksidan i ena handen, och en latte i den andra, fluktandes på bilder av "Liver-Steve".


Det är så smärtsamt att betrakta denna ignoranta svulst till folkmassa sluka allt med hull och hår.
Det fantastiska är givetvis att andra försökt tidigare, med långt mer funktionella grunkor av samma sort utan framgång. Men så helt plötsligt dimper det ner en sämre kopia, välsignad av Steve, stämplad med äpple, och alla ska ha en!?

Kommentarer
Postat av: bobokrull

men så är det ju, folkmassorna vill ha det som är populärt, spelar ingen roll om det är kasst eller svindyrt, så länge som man får vara med bland den grupp människor som har alla nya prylar så är man bäst.undrar om det kommer nån app till ipaden så att man kan få billigare kaffe på waynes?http://www.youtube.com/watch?v=MI99t9k4aEE

2010-02-05 @ 18:36:53
URL: http://bobokrull81.blogg.se/
Postat av: Richard

Kan du räkna med!

2010-02-05 @ 18:46:47
URL: http://snyggrille.blogg.se/
Postat av: Mr. Pelmas

Är lite benägen att hålla med. Jag gillar Apples senare kreationer men det här känns inte riktigt som det borde bli det jävla stohej som blivit. Problemet är väl att den egentligen inte är något nytt det är helt enkelt en förvuxen iPhone.Skulle vilja se en iPad som skumpat runt i någon form av lokaltrafik i någons förvuxna handväska under sex månaders tid... inga repor här...

2010-02-11 @ 20:13:57
Postat av: Richard

Jag är lite mer inskränkt än dig tror jag. Spelar ingen roll hur bra grejer de gör om man ska förknippas med deras fanbase.

Jag vägrar! Senaste iphone skulle jag kunnat tänka mig annars, iallfall kolla närmare på den. ipad däremot är ju rena skämtet.

2010-02-11 @ 20:24:00
URL: http://snyggrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0