Dagens Tourettes tillägnas Nokia

Kära Nokia, tack för inget. Ni kan dra åt helvete med era skittelefoner och eran skitsupport.


Bakgrund: Jag är dum i huvet. jag köpte en nokialur för 4 papp för att jag hoppades att den skulle funka bättre än de sonyericsson-lurar jag avverkat innan. Den har gett mig så mycket problem!

Ny firmware tillgänglig. Installerar såklart eftersom det aldrig tycks ta slut med buggar i min N86 bajsmobil. Eftersom gps'en är så värdelös i denna telefonen har jag investerat i en extern gps.

Det funkade relativt bra före uppdateringen, men nu hänger sig telefonen så fort den kommer i närheten av gps-pucken.

Efter ca 10 mail och 4 olika personer i supporten och totalt 50 minuters väntetid tvärvägrar de acceptera att det kanske kan vara fel på uppdateringen.

Av nån outgrundlig anledning kan man heller inte nedgradera firmware i deras telefoner. Jag fick rådet att göra det varpå servicecentret jag var i kontakt med vänligt förklarade att det inte gick på Nokias fekalieprodukter.

För att citera BYB: "Fuck off and die!"

Kommentarer
Postat av: bobokrull

hur är det med din röv förresten? med tanke på bilden så skulle jag tro att du har ganska ont. :)ska du gå tillbaks till ericsson nu eller?

2010-07-23 @ 14:34:36
URL: http://bobokrull81.blogg.se/
Postat av: Richard

Det är inte jag som är på bilden, men tack för att du bryr dig :)Jag har sneglat lite på x10, x10 mini och x10 pro mini, men det blir nog ingen av dom. Kollade på samsung galaxy S också, och den verkade skitbra tills jag kollade på lite forum. Buggig mjukvara som vanligt på samsung, men annars bland det bästa de gjort säger omdömena..Å andra sidan har jag ingen lust att köpa en ny telefon för att Nokia har en pisspolicy gällande uppdateringar. Den är ju bara ett halvår.

2010-07-23 @ 14:48:36
URL: http://snyggrille.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag säger bara så här...IPHONE- du kommer hamna där Rikard ! Moahahaha! ;)

2010-07-23 @ 18:46:30
Postat av: Richard

@Linda: bäääh :)

2010-07-23 @ 18:48:23
URL: http://snyggrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0