Mek & motion

Ytliga intetsägande inlägg verkar ju vara poulärt, så här kommer ett sånt :)

Ikväll passade jag på att byta däck på cykeln eftersom de var toppenslitna. Bakdäcket hade en bula för coorden var söndernött och framdäcket har hängt med i 16 år så det var hög tid. Passade på att byta från tungtrampade mountainbikedäck till bekvämare citydäck. Ska bara nöta bort det fula trycket på sidan, jefla biltema.

Det var jag naturligtvis tvungen att fira med en åktur!
Vad passar då bättre än en timme slitsam skogstur på smala stigar? Helt slut i kroppen nu. Fast mest höfterna, fattar inte varför det känns så mycket där...

Kommentarer
Postat av: Lena

Ja det var något tungt att cykla tjejvättern med mountaindäck, nästa år får det bli nya däck eller ny cykel, fick iof punka så måste byta däck:-)

2010-07-15 @ 23:41:07
Postat av: Richard

Haha, byta däck för en punka :) Är ju bara att laga. Måste ändå säga att det blev mycket tystare och behagligare med de nya däcken.

2010-07-16 @ 12:31:19
URL: http://snyggrille.blogg.se/
Postat av: Lena

Ja fast jag vill ju ha andra däck så onödigt att laga om jag ändå ska köpa nya däck. De har suttit på cykeln sen jag fick den när jag skulle börja 5:an.

2010-07-16 @ 14:42:28
Postat av: Lena

Även fast jag är tjej så vet jag att det bara är att laga en punka. Så dum är jag inte:-) Är man uppväxt med en pappa o farfar som haft egen verkstad så har man fått lära sig en del. Vet nog mer om teknik och bilar än vissa killar gör

2010-07-16 @ 15:16:11
Postat av: Richard

Då vet du nog mer än dom flesta killar har jag en känsla av.Sen menade jag inte att du inte skulle veta det, utan genomskådade argumentet för att byta däck. Lite har man ju lärt sig om kvinnors list :)

2010-07-16 @ 15:26:42
URL: http://snyggrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0