Poesi

Letade produkttester till en ny dator, och hamnade på en italiensk sida. Eftersom min itaienska är mycket bristfällig lät jag google översätta recensionen:

"Slutligen, efter en lång frånvaro, väl 4 år, gick jag på Hello. Efter hämtning av gamla och nya vänner, ha läst massor av nya vyer, är det dags att jag kommer att skriva nya.
Jag tänkte börja med det som var min första födelsedagspresent, som ännu inte har kommit men nu närmar sig.
Av hänsyn till sysselsättning och studier, jag behöver en bärbar dator. Visst, alla dem som, när de köper en produkt som denna, göra flera sökningar, besökt många datorer butiker och specialitet, men även titta på flygbladen som kommer hem till olika specialerbjudanden, jämföra priser och funktioner, för att undvika att tillbringa för mycket och inte köpa en ny dator men i verkligheten med funktioner som redan omoderna och föråldrade.

För att vara ärlig, var alla dessa studier inte gjort av mig, eftersom detta är en gåva jag har gjort genom hela min familj, som ett köp ganska utmanande. Men jag kan verkligen intyga och ge min åsikt om egenskaper och effektivitet.

Jag pratar om ACER ASPIRE 5.740 G.
Det allra första intrycket var positivissima, eftersom ur estetisk synpunkt har ett mycket elegant middag, eftersom ögat vill ha sin del.
Då är det väldigt lätt, så det är bekvämt att använda vart du vill flytta och flytta.
När det gäller tekniska egenskaper.
Jag är mycket nöjd med denna gåva, som redan använder mycket och inte ge mig, för nu, aldrig problem."

Ren poesi, helt magiskt, bellissima!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0