Dagens Tourettes

Nu blev jag så där förbannad som jag lätt blir för småsaker.

Vad i helvete ska skatteverket med ens lägenhetsnummer till, och varför så bråttom (inom 14 dagar)? Jo men svaren finns i den bifogade PAMFLETTEN! Djefla pissord det där...

Eftersom jag är lite mer konspiratoriskt lagd än genomsnittet tror jag de snackar skit. De ska såklart ha lägenhetsnumret så de kan extrabeskatta om man har fin utsikt eller för att dela med sig till valfri annan myndighet så de kan ha extra bra koll på en. Kanske för en välriktad missil in i rätt lägenhet. Kanske för att övervakningsbolaget ska veta i vilken lägenhet de ska installera buggningsutrustningen hos nån obekväm person. Det enda som förvånar mig är att man inte ska skicka med en detaljskiss på var man ställt favoritfåtöljen och var man oftast befinner sig.

Vilket otroligt slöseri med tid och pengar. Allt bara för att ett gäng sifferkåta statistiker ska kunna vända och vrida på statens boskap.

Undrar vad som händer om man inte svarar.

Skatteverket - en del av bodströmsamhället.

Vems är felet?

För ca en månad sen när jag var ute och åkte kom ett trafikmeddelande på radion. Viltvarning på E4. Detta var vid halv fem på eftermiddagen. Sen kom det löpande meddelanden i samma ärende under kvällen, och jag funderade på hur lång tid det kunde ta att åka ut till området och ordna upp. Vid 20-tiden kom ett nytt trafikmeddelande att älgen hade blivit påkörd av en lastbil. Hade en personbil kört på älgen hade det handlat om en dödsolycka inte bara för älgen. Seriöst, hur in i helvete inkompetenta är myndigheterna?

Varför tar jag då upp detta efter så lång tid? Jo därför att för några dagar sedan hade en bil tappat ett hjul på sin släpkärra på samma europaväg. Man varnade för bilen och att de fått rapporter på att hjulet fortfarande åkte med trafiken. Gissa vad som stod upp i rullriktningen på E4'an ikväll!? Ska det vara så svårt att göra minsta lilla för att undvika att nån kör på detta hjulet? Själv skulle jag inte vilja köra på ett hjul i 90 km/h i den svängen.

Nånstans sitter en ärthjäna och uppdaterar sin facebookstatus med sin iphone istället för att göra sitt jobb.

Va fan..?

Jag tittar inte så mycket på svensk film, men har ändå lagt märke till en och annan trend inom svenskt skådespeleri.I framtiden

Jag förutspår att i framtiden kommer man sitta med sin sällskapsandroid och käka en syntetiskt odlad köttbit från ett laboratorium som kommer smaka exakt likadant varje gång. Sen strålas vi över till en arena med en livespelning framförd av hologram som låter som ett tvspel från 90-talet. Autotune kommer vara överflödigt och passé eftersom inga människor längre sjunger. Framförandena kommer låta exakt likadant varje gång då de framförs av en bit programkod komponerad av en dator från en mall som en tidigare dator modellerat.

Våra barnbarn kommer vara syntetiskt framtagna från en uppsättning gener man kryssar för i en tabell. Ingen kommer avvika från mängden och utvecklingen kommer att avstanna som ett direkt resultat. Vi kommer anpassa oss efter maskinernas monotona rörelser innan Vin Diesel spränger hela jorden åt helvete som en superhjälte och förskonar oss från misären vi skapat åt oss själva.

Eller också är det bara kört för japsarna...

 

Jag kan helt klart se framför mig gamla sönderknarkade rockband fortsätta lira med sina döda medlemmar ersatta av hologram, kanske på sweden rock om säg sisådär 10 år. Ja, och skolsystemet kommer införa en kurs i sär skrivning. Alla gör det, det är bara naturligt.

Eh, jo just det. Allt utom Vin Diesel som hjälte är redan verklighet.

Varför röstade jag inte på sverigedemokraterna så vi kunde skjuta tillbaks tiden till 50-talet!?


RSS 2.0