I framtiden

Jag förutspår att i framtiden kommer man sitta med sin sällskapsandroid och käka en syntetiskt odlad köttbit från ett laboratorium som kommer smaka exakt likadant varje gång. Sen strålas vi över till en arena med en livespelning framförd av hologram som låter som ett tvspel från 90-talet. Autotune kommer vara överflödigt och passé eftersom inga människor längre sjunger. Framförandena kommer låta exakt likadant varje gång då de framförs av en bit programkod komponerad av en dator från en mall som en tidigare dator modellerat.

Våra barnbarn kommer vara syntetiskt framtagna från en uppsättning gener man kryssar för i en tabell. Ingen kommer avvika från mängden och utvecklingen kommer att avstanna som ett direkt resultat. Vi kommer anpassa oss efter maskinernas monotona rörelser innan Vin Diesel spränger hela jorden åt helvete som en superhjälte och förskonar oss från misären vi skapat åt oss själva.

Eller också är det bara kört för japsarna...

 

Jag kan helt klart se framför mig gamla sönderknarkade rockband fortsätta lira med sina döda medlemmar ersatta av hologram, kanske på sweden rock om säg sisådär 10 år. Ja, och skolsystemet kommer införa en kurs i sär skrivning. Alla gör det, det är bara naturligt.

Eh, jo just det. Allt utom Vin Diesel som hjälte är redan verklighet.

Varför röstade jag inte på sverigedemokraterna så vi kunde skjuta tillbaks tiden till 50-talet!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0